12.6.10

PATAH HATI , ASU !

asu ! dichat sals : ada good news . bad news buat km


aku ngerti seng jenenge bad news iku nang ndi nang ndi gak ngara apik *yoiyolah takok o ae nang guru basa inggrismu* pas bila ngomong ikumau lgsg ae pek atiku sesek . ngerti aku , bila iku wong e jujuran . perkoro opo ae bakalan diomongno nang uwong seng bersangkutan dan BERKEPENTINGAN masio nggarai loro .


dia nyuruh aku ol ym . sori gak isok . kape tak sms , bonusanku entek . akhire dee ngirim mesej . suwi ndeng *sumpah kudu mesoh tok aku suasu* atiku wes kroso tambah ga enak iki ! pas temenan onok mesej e seng melbu , lgs tak woco . dowo pol . isi e chat2ane bila karo tiit nang ym . aku gak kpingin ngopast isi chat2ane soale NGGARAI ATIKU LORO .


aku patah hati , asu ! hanjing !
loro atiku , LORO ! aku pengen NGAMUK ! pengen mbanting LEPTOP ! pengen mbanting HAPE ! pengen MESO ! ... pengen NANGIS ...


duduk salahmu kok sals . iki salahku . guoblik ancene aku iki .


*) sori yo rek , monggo istigfaro kabeh mari moco postinganku seng iki . sori yo rek , blogku isie gak onok seng berguna . sori nezha nopi , melukai pandangan kalian tentang aku . sori ..

5 komentar:

  1. lho yaa . ngene iki kan , wes gak crto maneh nang awakmu cil

    BalasHapus
  2. ga taw dimana lagi kudu komen, pokoke Follow my blog!

    bukankomikamu.blogspot.com
    Jangan lupa komentar, kritik dan saran :)

    BalasHapus
  3. mas alf : yayaya
    mas abu : okee follow back yaa haha

    BalasHapus

Post!